faaborg

faaborg-nielsen.dk

Tag på tur i Jylland - følg linksene i menuen til højre

 

 

 

 

 

Hovedmenu:

 

Min startside

Arkæologi

Historiske steder

Historiske personer

Natur, dyr og planter

Jylland Rundt

Skolesider - mest til 7. kl

Alle mine sider

Andet

 

 

E-mail

 

Søren Faaborg Nielsen

Nørrevang 39 Kraghave

4800 Nykøbing F

Tlf. 54 85 80 42

Mobil 21 28 78 21

 

 

 

 

 

 

 

Opdateret 20.08.2021

Sommerens hotteste destination

Hvis du overvejer at tage på ferie om sommeren, er der en række fantastiske destinationer, du kan besøge. Det gælder bl.a. Japan, Korfu, Schweiz og Mexico. De har hver især deres egen unikke tiltrækningskraft og er alle en rejse værd. Afhængigt af dine personlige præferencer vil du måske finde en destination mere egnet til dig end en anden.

Korfu er sommerens hotteste rejsemål

Korfu nyder godt af et middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Øen ligger i Det Ioniske Hav ud for Grækenlands kyst. Øens gennemsnitstemperatur ligger mellem 21 og 27 grader C hele året rundt, hvilket gør øen til et ideelt sommerferiemål. Den varmeste måned på året er august med en gennemsnitlig temperatur på 89 grader i højden og 68 grader i lavden.

Den gennemsnitlige sommerdag på Korfu er 5,7 måneder lang, og den korteste dag er den 14. juni. Til gengæld er den længste dag den 7. december kl. 20.22 om aftenen. Korfu oplever også betydelige variationer i vinden. Det er blæsende i 5,5 måneder af året, med de blæsende måneder december og januar som de blæsende måneder. Det er dog mere stille mellem den 11. april og 25. oktober med en gennemsnitlig vindhastighed pr. time på 7,2 miles i timen.

Mexico er et fantastisk sted at besøge om sommeren

Hvis du er på udkig efter en afslappende ferie med masser af aktiviteter, er Mexico det rette sted at være. Du kan prøve paragliding i Cancun, golf på højt niveau i Puerto Vallarta eller endda udforske mayaruinerne i San Miguel de Allende. Dette land er også et fremragende valg for budgetrejsende med meget lavere hotelpriser end i USA. Du kan også tilbringe dine aftener til dagfester og deltage i live musikfestivaler.

Rejsende, der ønsker at undgå menneskemængderne og de høje priser i højsæsonen, bør overveje at tage af sted i skuldersæsonen. Skuldersæsonen finder sted lige før og efter højsæsonen og er typisk fra oktober til november. Selv om skuldersæsonen har færre turister og mere overkommelige priser, kan maj være den varmeste måned i Mexico.

Schweiz er et fantastisk sted at besøge om sommeren

På trods af sin lille størrelse er Schweiz et af de smukkeste lande i Europa, og det er især fantastisk om sommeren. De azurblå søer og marker med alpine blomster gør landet til et populært valg til sommerferier. Uanset om du er på udkig efter en luksusferie eller en mere budgetvenlig ferie, har Schweiz noget for enhver smag. Og det bedste af det hele er, at mange af de smukkeste seværdigheder kan nydes gratis!

Ud over skisportssteder i verdensklasse tilbyder Schweiz også en række sommeraktiviteter og unikke attraktioner. Besøgende kan besøge Dragon Mountain-jernbanen, som er 126 år gammel, og nyde den betagende udsigt over byen Luzern. Mens du er i Genève, skal du sørge for at tjekke det nærliggende bjerg Mont Blanc, som er det højeste bjerg i Den Europæiske Union. Overvej også et besøg i Flims, en populær sommerdestination i kantonen Graubunden.

Grønland er et fantastisk sted at besøge om sommeren

Grønland er et øland, der ligger mellem det arktiske og det atlantiske ocean øst for det canadiske arktiske øhav. Det er den største ø i verden. Dens naturlige skønhed gør den til et fantastisk sted til en sommerferie. Besøgende kan opleve en række forskellige naturaktiviteter, f.eks. vandreture, hvalsafari og kajaksejlads.

I løbet af sommeren stabiliserer temperaturerne sig i Yellowknife. Du kan deltage i aktiviteter som hvalsafari, kajaksejlads, sejlads og fiskeri. I denne periode kan du også opleve den unikke midnatssol. Du vil også kunne opleve Grønlands kultur og befolkning.

Grønlands sommersæson varer fra juni til september. Vejret er smukt i denne periode med lyse, lange dage og midnatssol. Børnene leger i gaderne, og folk er ude og færdes til de tidlige morgentimer.


  

 

 

 

 

 

 

Jylland Rundt:

 

Spøttrup

Grathe Hede

Vitskøl Kloster

Øm Kloster

Hampen Sø

 

 

Jyderne:

 

Marie Grubbe

St. St. Blicher