faaborg

faaborg-nielsen.dk

Tag på tur i Jylland - følg linksene i menuen til højre

 

 

 

 

 

Hovedmenu:

 

Min startside

Arkæologi

Historiske steder

Historiske personer

Natur, dyr og planter

Jylland Rundt

Skolesider - mest til 7. kl

Alle mine sider

Andet

 

 

E-mail

 

Søren Faaborg Nielsen

Nørrevang 39 Kraghave

4800 Nykøbing F

Tlf. 54 85 80 42

Mobil 21 28 78 21

 

 

 

 

 

 

 

Opdateret 20.08.2021

Hvad er en Slam Dunk?

Hvad er en Slam Dunk? Et slam dunk er en type basketballskud, hvor en spiller hopper og styrer bolden over kantens horisontale plan. Spilleren smækker derefter bolden gennem kurven og får to point for indsatsen. Der findes flere varianter af dette skud. Lær hvordan du udfører dunk med disse tips! Hvis du vil være med i spillet, skal du lære om Slam Dunk!

Definition af et Slam Dunk

Et slam dunk er en type basketballskud, der demonstrerer kraft og dominans. En spiller udfører dette skud med en kraftfuld indsats og en høj grad af dygtighed. Sam var betydeligt højere end de fleste spillere i ligaen og var i stand til at udføre sin bedrift med kraft og lethed. Han blev betragtet som en slam dunk, når han kastede bolden over forsvarets backboard og smækkede den.

En slam dunk er et kraftfuldt og dramatisk træk af en spiller. Det er et meget hårdt skud, og spilleren skal have nok kraft til at drive bolden gennem kurven. I basketball er et slam dunk et ubestridt dunk. Et slam dunk er et spil, der giver mange point. Det er det hurtigste skud i basketball, der scorer flest point.

Der findes mange variationer af dunk under benene. En af de tidligste variationer af denne stil blev skabt af Dali Taamallah i den franske dunk-konkurrence i 1997, hvor han overførte bolden fra sin venstre hånd til sin højre hånd. Mange bemærkelsesværdige variationer af between-the-legs dunk blev også opfundet af NBA-stjernen Jason Richardson. Richardson var også banebrydende for flere bemærkelsesværdige variationer af dunk'et mellem benene, herunder afleveringen fra backboardet til sig selv.

Varianter af Slam Dunk-skuddet

Der findes mange variationer af Slam Dunk-shotet. De fleste spillere udfører dobbeltdunk med ryggen mod kurven, mens andre udfører skuddet med ryggen mod kurven. For eksempel udførte Spud Webb dunk'et med ryggen mod kurven, mens Kenny "Sky" Walker udførte dobbeltpumpen med ryggen mod kurven, og T-Dub hoppede og dunk'et med ryggen mod kurven.

De mest bemærkelsesværdige variationer er den, der udføres under benene, dunk'en under armene og dobbelt pump'en. I den franske dunk-konkurrence dunkede Dali Taamallah med venstre hånd og overførte den til højre hånd, mens han var i luften. Andre bemærkelsesværdige variationer af dunk under benene blev opfundet af Jason Richardson. En af disse variationer var en lob-pass til ham selv, mens den anden kom fra en backboard-pass.

Dunkskuddet er et af de mest populære basketballspil. Spillerne kan score point med dette skud, hvis de kan få bolden gennem kanten. De har også mulighed for at smække den baglæns eller dreje den. De kan også udføre det, mens de hænger fra kanten eller aflevere bolden gennem deres ben. Afhængigt af deres færdigheder bruger spillerne forskellige variationer af Slam Dunk-slaget for at imponere deres modstandere.

Tilpasninger af Slam Dunk-slaget

Slam Dunk-skuddet er et af de mest populære skud i basketball. Det er et almindeligt basketballspil, der involverer at nærme sig kurven, springe og hooke bolden med albuegruben på kanten. Slam Dunk'et opstod i NBA i 2000, da Vince Carter udførte det under en Slam Dunk-konkurrence. Andre bemærkelsesværdige udøvere af Slam Dunk er Kobe Bryant og Roy Hinson. Skuddet har flere navne, herunder cookie jar, honey dip og elbow hook.

Tilpasninger af Slam Dunk-skuddet omfatter tohåndsvindmøller, alley-oop dunks og rim hangs. I denne episode opdager træner Anzai, at Hanamichi Sakuragis svage punkt er langdistanceskydning. For at forbedre dette aspekt af hans spil sætter han Hanamichi igennem en intens træningsrutine, der indebærer 20.000 skud på en uge. I mellemtiden ankommer Haruko Akagi for at tilbyde sin støtte.

Basketballspillere har udviklet mange forskellige variationer af Slam Dunk-skuddet i årenes løb. Mange mennesker nyder at se på Slam Dunk, især i konkurrencer på højt niveau. Udtrykket er en sætning, der henviser til en garanteret succes. Tilpasninger af Slam Dunk skuddet har meget at gøre med skyttens ynde og stil. Slam Dunk Contest afholdes hvert år i forbindelse med NBA All-Star Weekend. Den blev første gang afholdt i halvlegen af American Basketball Association All-Star Game i 1976. 

 

 

 

 

 

 

Jylland Rundt:

 

Spøttrup

Grathe Hede

Vitskøl Kloster

Øm Kloster

Hampen Sø

 

 

Jyderne:

 

Marie Grubbe

St. St. Blicher