faaborg

faaborg-nielsen.dk

Tag på tur i Jylland - følg linksene i menuen til højre

 

 

 

 

 

Hovedmenu:

 

Min startside

Arkæologi

Historiske steder

Historiske personer

Natur, dyr og planter

Jylland Rundt

Skolesider - mest til 7. kl

Alle mine sider

Andet

 

 

E-mail

 

Søren Faaborg Nielsen

Nørrevang 39 Kraghave

4800 Nykøbing F

Tlf. 54 85 80 42

Mobil 21 28 78 21

 

 

 

 

 

 

 

Opdateret 20.08.2021

De bedste golfbaner i verden

At rejse til forskellige golfbaner er en af mine yndlingshobbyer. Generelt ligner golfbaner på et sted hinanden og har visse karakteristika til fælles. F.eks. er golf i Michigan kendetegnet ved de smukke naturlige skove og det fantastiske visuelle billede. Der er dog masser af forskelle mellem golfbanerne.

World Golf Hall of Fame i St. Augustine

World Golf Hall of Fame ligger nær St. Augustine i Florida, og den hædrer mænd og kvinder, der har opnået meget inden for golfsporten. Hallen er sponsoreret af et konsortium af 26 golforganisationer.

Museet indeholder fotos, udstillinger og videoer af de største golfspillere gennem tiderne

World Golf Hall of Fame & Museum er åbent dagligt, undtagen på Thanksgiving og søndag. Du kan besøge Hall of Fame Museum og spille golf på 18-hullers puttingbanen. Adgangsgebyret dækker museet, puttingbanen og et slag på Hall of Fame Challenge-hullet.

World Golf Hall

Fame er et golfmuseum i verdensklasse, der viser arven fra 160 golfspillere og bidragydere. Museet har til formål at fungere som en forvalter af sporten og bevare spillets historie og livet for de mennesker, der har spillet det. Museet tilbyder også interaktiv historiefortælling og artefakter. Gæsterne kan også opleve golfsimulatorer og deltage i en interaktiv golfby.

I St. Augustine

World Golf Hall of Fame har været en del af byens økonomiske udvikling i mere end et århundrede. Den første ceremoni blev afholdt i 1990, og indtil 2013 var World Golf Hall of Fame vært for årlige ceremonier. Derefter blev antallet af prisuddelinger reduceret til hvert andet år, og kravene til nominering blev skærpet. I 10 år afholdt World Golf Hall of Fame en årlig puttingkonkurrence. 

 

 

 

 

 

 

Jylland Rundt:

 

Spøttrup

Grathe Hede

Vitskøl Kloster

Øm Kloster

Hampen Sø

 

 

Jyderne:

 

Marie Grubbe

St. St. Blicher